Організаційний комітет

Юрій Бобало, почесний голова конференції, ректор Національного університету «Львівська політехніка», Україна

Станіслав Воронов (співголова), Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна

Лариса Арсеньєва, Національний університет харчових технологій, Київ, Україна

Світлана Бондаренко, Національний університет харчових технологій, Київ, Україна

Олександр Бровко, Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України, Київ, Україна

Сергій Рябов, Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України, Київ, Україна

Діана Сарібєкова, Херсонський національний технічний університет, Херсон, Україна

Володимир Скорохода, Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна

Михайло Братичак, Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна

Віктор Токарєв, Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна

Володимир Дончак, Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна

Юрій Панченко, Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна

Юрій Стецишин, Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна

Ананій Когут, Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна

Олег Шевчук, Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна

Катерина Кузнецова, Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна

Максим Чобіт, Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна

 

Науковий комітет

Харчова хімія та хімія харчових добавок

Лінн Леманн, Університет Вюрцбурга, Німеччина

Мехмет Яман, Університет Фірату, Фірат, Туреччина

Владислав Мігдал, Аграрний Університет, Краків, Польща

Тереза Лещинська, Аграрний Університет, Краків, Польща

Святослав Навроцький, Університет штату Небраска - Лінкольн, Лінкольн, США

Сергій Рябов, Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України, Київ, Україна

Світлана Бондаренко, Національний університет харчових технологій, Київ, Україна

Юлія Сарібєкова, Херсонський національний технічний університет, Херсон, Україна

Георгій Сокольський, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Україна

Олена Чигиринець, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Україна

Микола Ніколенко, Український державний хіміко-технологічний університет, Дніпро, Україна

Лідія Кричковська, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», Харків, Україна

Жолт Кормош, Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Луцьк, Україна

 

Сучасні методи виробництва продуктів харчування та оцінки якості продуктів харчування

Анджей Будковський, Ягеллонський Університет, Краків, Польща

Павєл Сатора, Аграрний Університет, Краків, Польща

Мустафа Цулха, Єдитіпський університет, Стамбул, Туреччина

Лариса Арсеньєва, Національний університет харчових технологій, Київ, Україна

Микола Кухтин, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Тернопіль, Україна

Орися Цісарик, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького, Львів, Україна

Уляна Драчук, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького, Львів, Україна

 

Сучасні методи виробництва пакувальних матеріалів для харчової промисловості

Сергій Мінько, Університет Джорджії, США

Андрій Воронов, Державний університет Північної Дакоти, Фарго, США

Ігор Лузінов, Клемсонський університет, США

Кирил Сологуб, Національна консерваторія мистецтв і ремесел, Париж, Франція

Анна Мусянович, Фраунгоферський Інститут мікротехнологій та мікросистем, Майнц, Німеччина

Олександр Бровко, Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України, Київ, Україна

Володимир Левицький, Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна