Методи контролю якості технологічних операцій виготовлення кулінарної продукції

2012;
: pp. 113-117
1
Львівський інститут економіки і туризму
2
Національний університет “Львівська політехніка”

Розглянуто і визначено методи та способи контролю технологічних процесів і операцій з метою забезпечення якості кулінарної продукції та страв.

1. Науменко М.О. Управління якістю обслуговування споживачів в підприємствах ресторанного господарства / М.О.Науменко, О.І. Бляшенко Вісник економіки транспорту і промисловості. – 2011. – № 33. – С. 121–213.

2. П’ятницька Г.Т. Менеджмент громадського харчування: [підручн. для вузів] [Текст] / Г.Т. П’ятницька, Н.О. П’ятницька // – К.: КНТЕУ, 2001. – 655 с.

3. Топольник В.Г. Управління якістю продукції ресторанного господарства: навч. посіб. для студ. вищих навч. закл. / В.Г. Топольник ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. – 174 с.

4. Архіпов В.В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: [навч. посіб.] / В.В. Архіпов, Т.В. Іванникова, А.В. Архіпова. – К.: Центр учбової літератури фірма “Інкос”, 2007 – С. 341–356.

5. Ратушный А.С., Топольник В.Г. К вопросу систематизации показателей безопасности кулинарной продукции. Режим доступу [Електронний ресурс] http://www.nbuv.gov.ua/PORTAL/soc_gum/Vdnuet/tehn/20 10_1/24.pdf.

6. Бичківський Р.В. Метрологія, стандартизація, управління якістю і сертифікація: [підручник] / Бичківський Р.В., Столярчук П.Г., Гамула П.Р.– Львів: Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002. – C.188-189.

7. Крайнюк Л., Касилова Л., Дроменко Е., Лысенко Л. Экспертный анализ рецептур кулинарной продукции // Ресторанная жизнь. – 2005 С. 26–27.

8. СП № 42— 123—5777—91 Санитарные правила для предприятий общественного питания, включая кондитерские цехи и предприятия, вырабатывающие мягкое мороженое.