Систематизація показників якості у кваліметрії продукції овочівництва

2015;
: pp. 137-146
1
Національний університет “Львівська політехніка”
2
Національний університет “Львівська політехніка”

Сформовано та систематизовано показники якості продукції овочівництва для розроблення єдиних принципів оцінювання та визначення комплексного показника якості з урахуванням різнопрофільних потреб споживачів. 

1. Jiafu Wan, Hehua Yan, Hui Suo, Fang Li, Advances in Cyber-Physical Systems Research // KSII Transactions On Internet And Information Systems, Vol. 5, NO. 11, November 2011. – Р. 1891–1908.

2. Cyber-physische Systeme. [Електронний ресурс]. – Режим доступу до інформації: http://www.enzyklopaedieder-wirtschaftsinformatik.de/wienzyklopaedie/ l....

3. Cyber-Physical Systems Security for the Smart Grid. [Електронний ресурс] – Режим доступу до інформації: http://csrc.nist.gov/news_events/cps-workshop/cps- workshop_ abstract-8_cardenas.pdf.

4. Catsoulis J. Designing embedded hardware // O’Reilly, 2005. – Р. 26–29,

5. Метрологія та вимірювальна техніка / Є. С. Поліщук, М .М. Дорожовець, В. О. Яцук, В. М. Ванько, Т. Г. Бойко. – Л. : Бескид Біт, 2003. — 544 с.

6. Smart sensor systems [Електронний ресурс]. – Режим доступу до інформації: http://samples. sainsburysebooks.co.uk/ 9780470866924_sample_ 383509.pdf.

7 Ajay Mahajan, Christopher Oesch, Haricharan Padmanaban, Lucas Utterback, Sanjeevi Chitikeshi, Fernando Figueroa. Physical and Virtual Intelligent Sensors for Integrated Health Management Systems // International journal on smart sensing and intelligent systems, Vol. 5, No. 3, September 2012. – P. 559–575.