інтерфейс користувача

ПРОЕКТУВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЯ ІНТЕРФЕЙСУ МОБІЛЬНОГО ЗАСТОСУНКУ CALORIFY З ТЕХНОЛОГІЄЮ ДОПОВНЕНОЇ РЕАЛЬНОСТІ

Мобільний смартфон є невід’ємною частиною сучасного світу, і не лише для зв’язку, але і для можливості застосування його для багатьох інших функцій, починаючи від розваг закінчуючи заходами безпеки. Важливою складовою програмного забезпечення мобільних сматрфонів є мобільні застосунки, з кожним роком на які зростає попит. Одним з напрямків є мобільні застосунки для підтримання, менеджменту, моніторингу та супроводу здорового способу життя.

Моделювання досвіду користувача програмного забезпечення САПР накопиченням діалогової інформаційної діяльності

Представлені підходи до збору та накопичення параметрів інформаційної діяльності з користувацькими інтерфейсами програмного забезпечення САПР (на прикладі САПР мікроелектромеханічних систем (МЕМС) з метою подальшої систематизації та проектної оцінки для удосконалення якості програмних користувацьких інтерфейсів.

Класифікація інтерактивних взаємодій користувача з програмним забезпеченням

Наведено версію систематизаційної класифікації інтерактивних користувацьких взаємодій з програмним забезпеченням у вигляді ієрархічної структури для покращення вибору типів при впровадженні і розвитку автоматизованого проектування користувацьких інтерфейсів (КІ).

Information integration of the repository of software ui components with the data structure of user interaction

Запропонована структурна модель інформаційної інтеграції даних про елементи інтерфейсу користувача програмного забезпечення (різних графічних представлень, властивостей та параметрів, та їх мультиреалізації програмними кодами різними мовами тощо) із структурними модулями засобів фіксування на накопичення даних про інтерактивні взаємодій користувачів з інтерфейсом.