ПРИНЦИПИ РОЗМІЩЕННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ В СТРУКТУРІ МІСТА

1
кафедра будівель та споруд, Архітектурно – художній інститут, Одеська державна академія будівництва та архітектури

В статі розглянуто основні варіанти розміщення підприємств громадського харчування в структурі міст та населених пунктів, виявлені їх характерні особливості та дані рекомендації що до розташування окремих типів підприємств громадського харчування в варіантах розміщення. Для аналізу варіантів розміщення було взято приклади розміщення підприємств громадського харчування сучасних вітчизняних та закордонних об’єктів харчування. 

Kovalsky L.M., Dmitrenko A.Yu., Lakh V.M.  etc.  Architectural typology of public buildings and structures: textbook - K., Interservice, 2018.-484p.  : ill .;

Urenev V.P. Catering companies. M .: Stroyizdat, 1986. - 176 p.: Ill.- (Architect-designer);

Urenev V.P.  Catering architecture.  - K .: Builder, 1981. - 128 pp., Ill. - Bibliogr.  : p.  127;

G.P. Petrishin, B.S. Posatsky, and Yu. V. Idak.  Urban planning.  Textbook / Lviv: Lviv Polytechnic Publishing House, 2017. 288 p.

Karsekin, V. I. Design of catering enterprises: Textbook for technical schools / V. I. Karsekin.  - Kyiv: Higher School, 1992. - 240 p .;

Nikulinkova T.T., Lavrinenko YU.I., Yastina G.M.  Designing of catering enterprises: textbook.  M .: Kolos, 2000.216 p.;

Gelfond A.L. Architectural design of public buildings and structures: textbook.  Benefit.  M.: Architecture –C, 2006.280p.;

Cafes, bars, restaurants.  The best projects in the world.  - M .: IP Zhigulsky A.Yu., 2007. - 256 p .: ill .;

Colgan S/ Restorant design: Ninety-five spaces that work / Whitney libr. Of design. New-York, 1987. 255 p.;

Pilip Jodidio. Restorants & Bars / TASCHEN/ 2009.;

Best, J. (2014): Top Food Trends for 2015: Eat, drink, and Be Savvy 2014.;