18-21 червня 2024


ІI Міжнародна науково-теоретична конференція «Моделювання і комп’ютерний інжиніринг в машинобудуванні – 2024»

MCEME-2024

Львів, Україна

Дата: 18-21 червня 2024 р
Місце: Львів, Україна
Робочі мови: українська, англійська

Від імені оргкомітету запрошуємо вас взяти участь у ІІ Міжнародній науково-теоретичній конференції «Моделювання і комп’ютерний інжиніринг в машинобудуванні» 2024, організованій Національним університетом «Львівська політехніка» (Львів, Україна) – кафедра проектування машин  та автомобільного інжинірингу Інституту механічної інженерії та транспорту.

МЕТА КОНФЕРЕНЦІЇ

Метою конференції є представлення останніх наукових результатів з усіх аспектів дослідницької, проектно-конструкторської роботи в галузі новітніх технологій у машинобудуванні, моделювання технічних систем і процесів, експериментальної механіки, динаміки і міцності машин; нових концепцій вібротехнологій, автоматизованих систем у машинобудуванні; новітніх матеріалів у машинобудуванні.

Конференція спрямована на обмін знаннями, інноваціями та досвідом у сфері інтелектуальної автоматизації та робототехніки для індустрії майбутнього. Учасники матимуть можливість представити свої дослідження, продемонструвати нові ідеї та взяти участь у дискусіях з провідними експертами в галузі.

МСЕМЕ-2024 створює платформу для обміну знаннями та досвідом для вирішення поточних викликів, пов’язаних із застосуванням технологій комп’ютерного інжинірингу у машинобудуванні для галузей інтегрованого промислового виробництва та робототехніки.

Ключовими аспектами конференції стануть питання відновлення та розвитку повоєнної України.

 

ПАРТНЕРИ

Видавництво Scientific.Net

 

ТОВ "МАШІНТЕХ"                                                 ТОВ "Эксперт Тулс"

                                    

ТОВ НВТ "ТЕХНОВАГИ"                                           ТОВ «КФ «Ярич»

 

                        

 

ТОВ "METALWORKSHOP"