Програмування врожайності та якості зернових культур

Authors: 

Мороз Н.В.

Національний університет “Львівська політехніка”, кафедра метрології, стандартизації та сертифікації

Запропоновано основні етапи процесу програмування врожайності, що ефективно впливає на результативність виробництва та якості зернових культур. Оцінено грунтово-кліматичні умови, підходи до розрахунку засобів і розроблення комплексу заходів та управління процесом виробництва продукції.

1. Шаповал М. І. Основи програмування врожайності зернових культур // Науковий вісник: зб. наук, праць. Вип. 55. – Тернопіль. – 2007. – С. 180 – 185.2. Плішко А. Програмування врожаїв// Пропозиція. – 2009. – № 4. – С. 38–39. 3. Агрохімія / М.М. Городній, А.В. Бикін, Л.М. Нагаєвська. – К.: Видавництво ТЗОВ “Алефа”, 2003. –С. 186–189.