Conference
“Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials”
7 October 2020
Schedule 
| Speaker | Title of the presentation | Ukrainian time | 
| Director of Institute Chemistry and Chemical Technology, Prof. Volodymyr Skorokhoda | Introduction | 10:00-10:15 | 
| Invited Speakers Profs. Stanislav Voronov and Ananiy Kohut | ||
| prof. Mustafa Culha Sabanci University Nanotechnology Research and Application Center (SUNUM), Tuzla, Istanbul, Turkey | “Surface-Enhanced Raman Scattering for Microorganism Identification” | 10:15-10:30 | 
| prof. Cyrille Sollogoub Laboratoire PIMM, Arts et Metiers Institute of Technology, CNRS, Cnam, HESAM University, Paris, France | “Impact of polylactide morphology at the nanoscale on gas barrier properties” | 10:30-10:45 | 
| dr. Katarzyna Gajos Institute of Physics Jagiellonian University in Kraków, Kraków, Poland | „Surface characterization of optical biosensors for detection of harmful substances in food” | 10:45-11:00 | 
| prof. Volodymyr Levytskyi Lviv Polytechnic National University, Lviv, Ukraine | “Biodegradable polylactide packaging materials” “Biodegradable polylactide packaging materials” | 11:00-11:15 | 
| prof. Olga Budishevska Lviv Polytechnic National University, Lviv, Ukraine | “Cationic starch as a flocculant in the food industry” “Катіонний крохмаль як флокулянт у харчовій промисловості” | 11:15-11:30 | 
| prof. Kukhtin Mykola Ternopil Ivan Pului National Technical University, Ternopil, Ukraine | “Influence of biofilm forms of bacteria on the microbiological quality of dairy products” “Вплив біоплівкових форм бактерій на мікробіологічну якість молочної продукції” | 11:30-11:45 | 
| Oral Speakers Prof. Ananiy Kohut | ||
| Vasylyna Kirianchuk Lviv Polytechnic National University, Lviv, Ukraine | “Plant oil-based latex adhesives for packaging applications” | 11:45-12:00 | 
| S. R. Ivakh Ivan Franko National University of Lviv, Lviv, Ukraine | “Control of poultry meat for the coccidiostat robenidine content” 
 | 12:00-12:15 | 
| K.M. Plotnikova Ivan Franko National University of Lviv, Lviv, Ukraine | “Polarographic determination of metronidazole in honey” 
 | 12:15-12:30 | 
| Сергій Павлюк ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет», Дніпро, Україна | “ПЕТ тара з вторинної сировини для пакування харчових продуктів” | 12:30-12:45 | 
| Тетяна Синенко Сумський національний аграрний університет, Суми, Україна | “Використання кукурудзяних качанів в технології смако-ароматичних добавок” | 12:45-13:00 | 
| А.О. Ущаповський Національний університет харчових технологій, Київ, Україна | “Розробка желейного десерту оздоровчого призначення на основі вишнево-бурякового пюре напівфабрикату” 
 | 13:00-13:15 | 
| В.Д. Миргородська ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет», м. Дніпро, Україна | “Дослідження кінетики процесу одержання декстрину” | 13:15-13:30 | 
| В.О. Карабут ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет», м. Дніпро, Україна | “Одержання харчових барвників класу антоціанів” | 13:30-13:45 | 
| С.Ю. Миколенко Дніпровський державний аграрно-економічний університет, м. Дніпро, Україна | “Аналіз якості пшеничного хліба, збагаченого амарантовим борошном” | 13:45-14:00 | 
| К.В. Василенко ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет», м. Дніпро, Україна | “Синтез харчових ортофосфатів кальцію” | 14:00-14:15 | 
| Discussion and closing ceremony | 
 | 14:15 |