молочнокислі бактерії

ДЕЯКІ МЕХАНІЗМИ ДІЇ LACTOBACILLUS REUTERI ЯК ПРОБІОТИЧНОГО МІКРООРГАНІЗМУ

У роботі розглянуто окремі морфологічні, фізіологічні та біохімічні характеристики пробіотичного виду молочнокислих бактерій Lactobacillus reuteri. Цей вид, згідно літературних джерел, був виділений з норма

ОКРЕМІ ФІЗІОЛОГІЧНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРОМИСЛОВИХ ЙОГУРТІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ

Для оптимізації біотехнології виробництва функціональних кисломолочних продуктів необхідно всебічне вивчення фізіологічних та технологічних характеристик промислових продуцентів. Важливим фактором є оптимізація живильного середовища для їх вирощування та визначення кінцевих характеристик товарної продукції.