водопровідна вода

STUDY OF THE METROLOGICAL CHARACTERISTICS OF CONDUCTIVITY SENSORS

Conductivity measurement is a universal method of process control. Measurement is fast and straightforward, and most modern sensors only require little maintenance. The measured conductivity value is applied to obtain different assumptions about what happens in the substance, so such measurements are relevant when controlling technological processes and products in various industries (e.g., food, pharmaceutical). The main metrological characteristics of sensors for measuring conductivity LDL100, LDL200 are analyzed in the article.

Економія енергії завдяки побутовим пристроям очищення водопровідної води

Вода – єдина рідина, що використовується в їжі людини, яка представляє різні процеси виробництва та транспортування. Всі харчові рідини фактично потребують процесів виробництва та очищення в контрольованих середовищах, а також транспортування перевізниками. А воду, крім того, що процес її виробництва простіший, можна постачати як розподільними мережами, так і шляхом транспортування перевізниками. В останні роки споживання пляшкової води значно зросло не тільки для потреб здоров’я, але й для інших потреб.