theatrical architecture

ПРОЄКТУВАННЯ ТЕАТРАЛЬНО-ВИДОВИЩНИХ ЦЕНТРІВ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ (на прикладі досвіду кафедри дизайну архітектурного середовища)

У статті досліджено вплив навчального, пошукового та конкурсного проєктування театрально-видовищних будівель, розроблених викладачами та студентами кафедри дизайну архітектурного середовища Інституту Архітектури та дизайну Національного університету "Львівська Політехніка". В рамках сучасного культурного та освітнього середовища, де активна участь молоді є важливою складовою культурного розвитку, пропонується необхідність створення адаптивних, інноваційних просторів для творчості та спілкування.

ТЕАТРАЛЬНО-ВИДОВИЩНІ БУДІВЛІ ДЛЯ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ АУДИТОРІЇ В МАЙБУТНЬОМУ. ЗА ПОПЕРЕДНІМИ РЕЗУЛЬТАТАМИ АНКЕТНОГО ОПИТУВАННЯ ДІЯЧІВ НАЦІОНАЛЬНОГО І СВІТОВОГО ТЕАТРІВ ЩОДО ЇХ ТИПОЛОГІЇ

За попередніми результатами анкетування сценографів та діячів театру з України та світу стверджується, що архітектурно-типологічна палітра театрально-видовищних будівель потребує розвитку та заходів відповідно до культурно-просвітницьких вимог сьогодення.

ДО ПИТАННЯ ТВОРЕННЯ АРХІТЕКТУРИ УКРАЇНСЬКИХ НАЦІОНАЛЬНИХ ТЕАТРАЛЬНИХ ПАВІЛЬЙОНІВ НА ВСЕСВІТНІХ ВИСТАВКАХ

Висвітлено результати навчального і пошукового проектування архітектури українськихн аціональнихте атральнихп авільйонів для всесвітньої виставки Празьке квадрієнале 2019 р. і надалі.