Li-Ion елемент

Застосування бортового кондиціонера електромобіля в системі охолодження батарей

Перегрів є однією з головних причин, яка прискорює швидкість розряджання батареї в електромобілях та призводить до погіршення її продуктивності з часом. Швидкі заряджання батареї не корисні для її довговічності, оскільки високі струми підвищують температуру та можуть не зворотно пошкодити внутрішню структуру акумулятора. За оптимальних температур доступність потужності розряджання прийом заряду під час рекуперативного гальмування та справність акумулятора є найкращими.

Формування та дослідження низьковольтних модулів акумуляторних батарей та суперконденсаторів для автономних систем електричного живленнях

У сучасних автономних системах електричного живлення, зокрема для електричних транспортних засобів, часто застосовують акумуляторні батареї (АБ) як джерела енергії та суперконденсаторні (СК) модулі як джерела потужності. Щоб забезпечити необхідний рівень бортової напруги, ці засоби містять велику кількість низьковольтних комірок, роботу яких супроводжують непрості електронні системи енергетичного менеджменту (СЕМ).