Conference
“Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials”
7 October 2020
Schedule
Speaker |
Title of the presentation |
Ukrainian time |
Director of Institute Chemistry and Chemical Technology, Prof. Volodymyr Skorokhoda |
Introduction |
10:00-10:15 |
Invited Speakers Profs. Stanislav Voronov and Ananiy Kohut |
||
prof. Mustafa Culha Sabanci University Nanotechnology Research and Application Center (SUNUM), Tuzla, Istanbul, Turkey |
“Surface-Enhanced Raman Scattering for Microorganism Identification” |
10:15-10:30 |
prof. Cyrille Sollogoub Laboratoire PIMM, Arts et Metiers Institute of Technology, CNRS, Cnam, HESAM University, Paris, France |
“Impact of polylactide morphology at the nanoscale on gas barrier properties” |
10:30-10:45 |
dr. Katarzyna Gajos Institute of Physics Jagiellonian University in Kraków, Kraków, Poland |
„Surface characterization of optical biosensors for detection of harmful substances in food” |
10:45-11:00 |
prof. Volodymyr Levytskyi Lviv Polytechnic National University, Lviv, Ukraine |
“Biodegradable polylactide packaging materials” “Biodegradable polylactide packaging materials” |
11:00-11:15 |
prof. Olga Budishevska Lviv Polytechnic National University, Lviv, Ukraine |
“Cationic starch as a flocculant in the food industry” “Катіонний крохмаль як флокулянт у харчовій промисловості” |
11:15-11:30 |
prof. Kukhtin Mykola Ternopil Ivan Pului National Technical University, Ternopil, Ukraine |
“Influence of biofilm forms of bacteria on the microbiological quality of dairy products” “Вплив біоплівкових форм бактерій на мікробіологічну якість молочної продукції” |
11:30-11:45 |
Oral Speakers Prof. Ananiy Kohut |
||
Vasylyna Kirianchuk Lviv Polytechnic National University, Lviv, Ukraine |
“Plant oil-based latex adhesives for packaging applications” |
11:45-12:00 |
S. R. Ivakh Ivan Franko National University of Lviv, Lviv, Ukraine |
“Control of poultry meat for the coccidiostat robenidine content”
|
12:00-12:15 |
K.M. Plotnikova Ivan Franko National University of Lviv, Lviv, Ukraine |
“Polarographic determination of metronidazole in honey”
|
12:15-12:30 |
Сергій Павлюк ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет», Дніпро, Україна |
“ПЕТ тара з вторинної сировини для пакування харчових продуктів” |
12:30-12:45 |
Тетяна Синенко Сумський національний аграрний університет, Суми, Україна |
“Використання кукурудзяних качанів в технології смако-ароматичних добавок” |
12:45-13:00 |
А.О. Ущаповський Національний університет харчових технологій, Київ, Україна |
“Розробка желейного десерту оздоровчого призначення на основі вишнево-бурякового пюре напівфабрикату”
|
13:00-13:15 |
В.Д. Миргородська ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет», м. Дніпро, Україна |
“Дослідження кінетики процесу одержання декстрину” |
13:15-13:30 |
В.О. Карабут ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет», м. Дніпро, Україна |
“Одержання харчових барвників класу антоціанів” |
13:30-13:45 |
С.Ю. Миколенко Дніпровський державний аграрно-економічний університет, м. Дніпро, Україна |
“Аналіз якості пшеничного хліба, збагаченого амарантовим борошном” |
13:45-14:00 |
К.В. Василенко ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет», м. Дніпро, Україна |
“Синтез харчових ортофосфатів кальцію” |
14:00-14:15 |
Discussion and closing ceremony |
|
14:15 |