Програма конференції

Conference
“Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials”
7 October 2020
Schedule

Speaker

Title of the presentation

Ukrainian time

Director of Institute Chemistry and Chemical Technology, Prof. Volodymyr Skorokhoda

Introduction

10:00-10:15

Invited Speakers

Profs. Stanislav Voronov and Ananiy Kohut

prof. Mustafa Culha

Sabanci University Nanotechnology Research and Application Center (SUNUM), Tuzla, Istanbul, Turkey

“Surface-Enhanced Raman Scattering for Microorganism Identification”

10:15-10:30

prof. Cyrille Sollogoub

Laboratoire PIMM, Arts et Metiers Institute of Technology, CNRS, Cnam, HESAM University, Paris, France

“Impact of polylactide morphology at the nanoscale on gas barrier properties”

10:30-10:45

dr. Katarzyna Gajos

Institute of Physics Jagiellonian University in Kraków, Kraków, Poland

„Surface characterization of optical biosensors for detection of harmful substances in food”

10:45-11:00

prof. Volodymyr Levytskyi

Lviv Polytechnic National University, Lviv, Ukraine

“Biodegradable polylactide packaging materials”

“Biodegradable polylactide packaging materials”

11:00-11:15

prof. Olga Budishevska

Lviv Polytechnic National University, Lviv, Ukraine

“Cationic starch as a flocculant in the food industry”

“Катіонний крохмаль як флокулянт у харчовій промисловості”

11:15-11:30

prof. Kukhtin Mykola

Ternopil Ivan Pului National Technical University, Ternopil, Ukraine

“Influence of biofilm forms of bacteria on the microbiological quality of dairy products”

“Вплив біоплівкових форм бактерій на мікробіологічну якість молочної продукції”

11:30-11:45

Oral Speakers

Prof. Ananiy Kohut

Vasylyna Kirianchuk

Lviv Polytechnic National University, Lviv, Ukraine

“Plant oil-based latex adhesives for packaging applications”

11:45-12:00

S. R. Ivakh

Ivan Franko National University of Lviv, Lviv, Ukraine

“Control of poultry meat for the coccidiostat robenidine content”

 

12:00-12:15

K.M. Plotnikova

Ivan Franko National University of Lviv, Lviv, Ukraine

“Polarographic determination of metronidazole in honey”

 

12:15-12:30

Сергій Павлюк

ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет», Дніпро, Україна

“ПЕТ тара з вторинної сировини для пакування харчових продуктів”

12:30-12:45

Тетяна Синенко Сумський національний аграрний університет, Суми, Україна

“Використання кукурудзяних качанів в технології смако-ароматичних добавок”

12:45-13:00

А.О. Ущаповський

Національний університет харчових технологій, Київ, Україна

“Розробка желейного десерту оздоровчого призначення на основі вишнево-бурякового пюре напівфабрикату”

 

13:00-13:15

В.Д. Миргородська

ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет», м. Дніпро, Україна

“Дослідження кінетики процесу одержання декстрину”

13:15-13:30

В.О. Карабут

ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет», м. Дніпро, Україна

“Одержання харчових барвників класу антоціанів”

13:30-13:45

С.Ю. Миколенко Дніпровський державний аграрно-економічний університет, м. Дніпро, Україна

“Аналіз якості пшеничного хліба, збагаченого амарантовим борошном”

13:45-14:00

К.В. Василенко

ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет», м. Дніпро, Україна

“Синтез харчових ортофосфатів кальцію”

14:00-14:15

Discussion and closing ceremony

 

14:15