7 - 9 жовтня, 2020


Харчова хімія. Сучасні методи виробництва продуктів харчування, харчові добавки, пакувальні матеріали

FCFPAP-2020

Національний університет «Львівська політехніка», Львів, Україна

МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ХАРЧОВА ХІМІЯ. СУЧАСНІ МЕТОДИ  ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ, ХАРЧОВІ ДОБАВКИ, ПАКУВАЛЬНІ МАТЕРІАЛИ»

Мова конференції: англійська та українська

 

 

Конференція «Харчова хімія. Сучасні методи  виробництва продуктів харчування, харчові добавки, пакувальні матеріали», яка відбудеться 7-9 жовтня 2020 в режимі онлайн, ставить за мету обмін досвідом між науковцями та виробниками харчових продуктів України та зарубіжжя в області:

  • харчової хімії;
  • виробництва харчових продуктів та застосування харчових добавок;
  • пакувальних матеріалів у виробництві продуктів харчування,

передбачає встановлення між ними зв’язків та розвиток співпраці. Співорганізаторами заходу виступають провідні навчальні та наукові установи України: Національний університет «Львівська політехніка», Національний університет харчових технологій та Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України.

В Україні, особливо Галичині зосереджено масштабний потенціал з виробництва та переробки сільськогосподарської продукції, виготовлення продуктів харчування та напоїв, історично має відношення до створення та застосування «Кодекс Аліментаріус», Відень (1911). Галичина традиційно займає провідне місце в нашій державі з виробництва продуктів харчування, має більше 600 харчопереробних підприємств різноманітних форм власності, зокрема ПАТ «Світоч», ПАТ «Львівська пивоварня», СП «Галка ЛТД», ПАТ «Ензим», ПАТ «Львівський жиркомбінат», ПП «Оліяр», ПрАТ «Галичина», ТзОВ «Перша приватна броварня», численні м’ясокомбінати, молокозаводи, сирзаводи, хлібокомбінати та хлібозаводи, лікеро-горілчані заводи, консервні заводи, цукрозаводи тощо.

Конференція має практичне спрямування та може бути використана, як виставкова зала для реклами, встановлення контактів між представниками науки, виробництва та бізнесу, а також дозволить ознайомитися з передовими світовими досягненнями галузі, взірцями продукції, налагодити потрібні контакти та провести час у доброзичній атмосфері однодумців. Виробники продуктів харчування, харчових добавок та пакувальних матеріалів заохочуються для представлення своїх виробів під час роботи конференції.

Ваша участь у Конференції є важливою. Радо запрошуємо Вас до участі!

Останні новини

Жовтень, 08

Шановні колеги!

Просимо звернути Вашу увагу на вихід у світ другого (доповненого та оновленого) видання підручника «Токсикологія продуктів...

Вересень, 17

У Львівській політехніці 10 вересня відбулася непересічна подія — в Інституті хімії та хімічних технологій відкрили п’ять реконструйованих та...