логістика

Комплексний алгоритм для системи програмного обслуговування логістики гуманітарних послуг

Розглянуто проблему проектування кросплатформної системи програмного обслуговування логістики гуманітарних послуг. Розглянуто існуючі програмні аналоги міжнародних поставок. Наведено порівняння популярних програмних продуктів у сфері міжнародної торгівлі.

Оглянуто технології для розробки програмного обслуговування для забезпечення кросплатформності системи для логістики гуманітарних послуг.

Роман Інґарден про онтологічнне та формальне значення висловів. (Передмова до українського перекладу праці Романа Інґардена "Критичні зауваги до позитивістської логіки")

Вперше українською мовою публікується праця “Критичні зауваги до позитивістської логіки” відомого польського філософа Романа Інґардена (1893–1970), результати досліджень якого у царині онтології, феноменології та естетики є вагомими досягненнями у польській та світовій філософії. Також Роман Інґарден здійснював дослідження у царинах мовознавства (теорії мови) та логіки. Але ці його, так би мовити, прикладні дослідження мови та логіки, так чи інакше, були пов’язані з його онтологічними та реалістично-феноменологічними поглядами.

ОПТИМІЗАЦІЯ ЛОГІСТИЧНИХ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ В ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ

Проаналізовано проблемні питання оптимізації логістичних бізнес-процесів у Збройних силах України.

ЧИННИКИ РОЗВИТКУ ЛОГІСТИКИ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ РИНКОВИХ ПЕРЕТВОРЕНЬ

Обґрунтовано необхідність вивчення й систематизації чинників, що впливають на розвиток логістики в Україні. Викладено результати дослідження зовнішніх чинників впливу на розвиток логістики з урахуванням процесів глобалізації, інтернаціоналізації й інтеграції в різних сферах суспільного життя. Виконано узагальнену систематизацію найзначущіших факторів впливу на розвиток логістики. Визначено основні причини, що зумовили появу чинників впливу на розвиток логістики на сучасному етапі економічних перетворень.