продукція

Аналіз технології та обладнання для формування конічних паперових харчових ємкостей

Виконано огляд технології та обладнання відомих фірм для виготовлення паперових харчових ємностей у формі зрізаного конуса. Представлено типову технологію виготовлення паперових / картонних стаканчиків та схему роторного автомата, поданойогоопис. Описаніголовніоперації, щовиконуютьсяуавтоматі, визначені межі можливостей автоматів та виявлені частини, що значно впливають на продуктивність, енергоощадність обладнання та якість продукції.

Планування витрат на забезпечення якісних параметрів продукції підприємства в умовах зовнішньоекономічної діяльності

Досліджено проблеми планування витрат на забезпечення якісних параметрів про- дукції підприємства в умовах зовнішньоекономічної діяльності. Виявлено причини введення ключових принципів управління якістю у технологію планування витрат на забезпечення якісних параметрів продукції. Сформовано рекомендації щодо введення планування асортиментної політики на основі градації витрат і якісних параметрів продукції на підприємстві в умовах зовнішньоекономічної діяльності.

ГНОСЕОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ

В  останні  часи  у  світі  все  більше  уваги  приділяється  одній  з  основних  складових конкурентоспроможності продукції – її якості. Це зумовлено тим, що, враховуючи глобалізацію та відкритість ринків, на світовий  ринок  потрапляє  все  більша  кількість  різноманітної  продукції  і  її  якість  виходить  на  перший  план.  До  цього також спонукає доступність її вибору і вимогливість споживачів.