бренд

Підприємницькі стратегії в харчовій індустрії: вплив на споживачів, можливості цифрових платформ та подолання регуляторних викликів

Досліджено сучасні підприємницькі стратегії у харчовій промисловості з урахуванням впливу цифрових технологій, соціальних мереж та інноваційних інструментів маркетингу на поведінку споживачів і розвиток бізнесу. Проаналізовано роль персоналізованих маркетингових кампаній, даних аналітики та практик позиціонування бренду у формуванні споживчої мотивації, прийнятті рішень і сегментації ринку.

Вплив війни в Україні на маркетингові комунікації підприємств

Спираючись на аналітику, практики й приклади українських брендів, досліджено, як війна вплинула на маркетингові комунікації українських компаній: які виклики і можливості постали, які стратегії з’явилися, як бренди поєднують комерційну мету з соціально-етичним підходом. Наведено ключові наслідки війни для загальної ситуації в Україні, споживачів та підприємств, зокрема їх маркетингової діяльності.

Особливості розроблення та реалізації стратегії розвитку бренду підприємства в умовах євроінтеграції

Досліджено особливості розроблення та реалізації стратегії розвитку бренду підприємства в умовах євроінтеграції. Проаналізовано складові елементів бренд-менеджменту та визначено місце і роль стратегії розвитку бренду. Встановлено ключові чинники, що впливають на розроблення та реалізацію стратегії розвитку бренду підприємства в умовах євроінтеграції. Узагальнено проблеми, пов’язані із реалізацією бренд-менеджменту в умовах євроітеграції, спричинені неефективністю розробленої стратегії розвитку бренду та її невідповідністю викликам зовнішнього ринку.

Рекомендаційний маркетинг: особливості й перспективи застосування

Маркетингова діяльність підприємств стає все важливішою складовою їх ефек- тивної діяльності, однак, із розвитком технологій традиційні способи просування това- рів поступово втрачають свою ефективність, адже більшість людей вже не довіряють рекламі.