судово-товарознавча експертиза

Falsification of Food Products in the Markets and Their Examination

The article is devoted to the study of food product falsification in the markets, forensic examinations of food products from the markets and prospects for changes in the future. The article outlines the types of falsification, examples of falsification of various product categories, and methods of detecting falsification during inspections.

Характеристика судово-бухгалтерської експертизи

Визначено поняття та суть судово-бухгалтерської експертиза у сфері господарської
діяльності. Досліджено наукові поняття судово-бухгалтерської експертизи. Визначено
предмет та об’єкти дослідження судово-бухгалтерською експертизою. Окреслено основні
завдання та наведено перелік питань, які ставлять експерту-бухгалтеру для їх вирішення.
Охарактеризовано методи і способи проведення судово-бухгалтерської експертизи.

Характеристика судово-товорознавчої експертизи товарів народного споживання та послуг

Визначено суть поняття «судово-товарознавча експертиза товарів народного
споживання та послуг». Охарактеризовано наукові погляди на поняття судово-товаро-
знавчої експертизи товарів народного споживання та послуг. Визначено основні об’єкти
судово-товарознавчої експертизи. Окреслено основні завдання судово-товарознавчої
експертизи товарів народного споживання та послуг. Наведено, що під час проведення
судово-товарознавчої експертизи можна здійснювати органолептичні, фізико-хімічні та
мікробіологічні дослідження товарів народного споживання