The analysis of consumption, use, and removal of water, the composition of wastewater for breweries: their location and amount. Provides technical solutions to reduce the negative impact of said waste water into the environment.
Проведено аналіз споживання, використання і відведення води, встановлено склад стічних вод на пивзаводах: їх локалізацію та обсяги. Наведено технічні рішення для зменшення негативного впливу вказаних стічних вод на довкілля.
1.Україна в цифрах 2012. Статистичний збірник. Київ 2013. 2. Укрупненнные нормы расхода воды и количества сточных вод на еденицу продукции для различных отраслей промышленности. Стройиздат, Москва, 1973. – С. 254, 279. 3. Ковальчук В.А., Ковальчук О.В., Самелюк В.І. Біотехнологія очистки стічних вод підприємств харчової промисловості //Коммунальное хозяйство городов: науч.-техн. сб. К.: Техніка, 2010. – Вып. 93. – С. 182 – 187. – (Серия «Технические науки и архитектура»). 4. Лурье Ю.Ю, Рыбникова А.И. Химический анализ производственных сточных вод. - М.: Химия, 1974. – 336 с.