Розроблення інформаційної системи для управління ресторанним бізнесом

2015;
: сс. 395 - 409

Вінтоняк С. Розроблення інформаційної системи для управління ресторанним бізнесом / Вінтоняк С.М., Кісь Я.П., Чирун Л.Б. // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2015. – № ___ : Інформаційні системи та мережі. – С. ___–___. – Бібліографія: 20 назв.

Authors: 

Вінтоняк С.М., Кісь Я.П., Чирун Л.Б.

Національний університет «Львівська політехніка», кафедра інформаційних систем та мереж

New information technologies contribute to optimizing decision-making in business. In the article the structure and the practical implementation of information systems for providing services in the restaurant business are presented.

1. Макарова Н. В. Информатика / Макарова Н. В. — М.: Издательский дом «Питер», 2011. — 576 с.
2. Пирогов В. Ю. Информационные системы и базы данных: организация и проектирование / Пирогов В. Ю. — М.: Издательство «БХВ-Петербург», 2009. — 522 с.
3. Макарова Н. В. Информатика по направлению системный анализ и управление / Макарова Н. В. — М.: Издательство «Питер», 2011. — 576 с.
4. Глазунов В. Н. Управление доходом предприятия: практические рекомендации / Глазунов В. Н. — М.: Издательство «Экономика», 2003. — 137 с.
5. Веселова О. С. Внедрение централизованных информационных систем как способ реинжиниринга бизнес-процессов операторов святи / Веселова О. С. — М.: Издательство «Питер», 2007. — 12 с.
6. Горяев Ю. А. Информационные технологии управления / Карабутов Н.Н. — М.: Издательство «МИЭМП», 2006. — 102 с.
7. Пилипенко Т. А. Финансово-экономическое обоснование инновационных процессов [Електронний ресурс]: Донбасская Ассоциация Развития — Режим доступу: http://www.uran.donetsk.ua/~masters/2008/fem/pilipenko/diss/index.htm.
8. Титоренко. Г. А. Информационные технологии управления. Учебное пособие для вузов / Титоренко. Г. А. — М.: Издательство «ЮНИТИ-ДАНА», 2003. — 439 с.
9. Карачаровский В. А. ИКТ в ресторанном бизнесе — насущная потребность или опережение времени? [Електронний ресурс]: Сnews — Режим доступу: http://www.cnews.ru/reviews/free/trade2008/articl/restaurant%203.shtml.
10. Кісь Я. Інтелектуальна система моніторингу та обслуговування клієнтів у ресторанному бізнесі. [Електронний ресурс]: Електронний каталог 2.0 науково-технічної бібліотеки ТНТУ імені Івана Пулюя. — Режим доступу: http://koha.tntu.edu.ua/bib/71082.
11. R-Keeper — автоматизация общепита [Електронний ресурс]: R-Keeper. — Режим доступу: http://www.r-keeper.ru/about/.
12. Обзор системы «1С:Предприятие 8» [Електронний ресурс]: 1C. — Режим доступу: http://v8.1c.ru/overview/.
13. Парус-Ресторан [Електронний ресурс]: Корпорация Парус. — Режим доступу: http://www.parus.ua/169/.
14. Архітектура клієнт-сервер [Електронний ресурс]: Intelligent System Design. — Режим доступу: http://www.intelsd.com/?tc=175&sc=197&lvl=2.
15. Вишневский А. В. Microsoft SQL Server. Эффективная работа. / А. В. Вишневский − СПб.: Издательство «Питер», 2009. − 541 с
16. Transact-SQL [Електронний ресурс]: Microsoft SQL Server. — Режим доступу: http://technet.microsoft.com/ru-ru/library/ms189826(v=sql.90).aspx.
17. C# and .NET Programming [Електронний ресурс]: Microsoft Developer Network. — Режим доступу: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/orm-9780596521066-01-01.aspx.
18. NET Framework [Електронний ресурс]: Microsoft .NET Framework. — Режим доступу: http://net-framework.ru/article/chto-takoe.
19. .NET Framework and .NET SDKs [Електронний ресурс]: .NET Framework Developer Center. — Режим доступу: http://msdn.microsoft.com/en-US/vstudio/aa496123.
20. ADO.NET [Електронний ресурс]: Microsoft Developer Network. — Режим доступу: http://msdn.microsoft.com/ru-ru/library/e80y5yhx(v=vs.110).aspx