Випуск 16, Номер 1, 2022
У цьому номері
(20 статей)
DOI: https://doi.org/10.23939/chcht16.01.001
сс. 1–6
DOI: https://doi.org/10.23939/chcht16.01.007
cc. 7–14
DOI: https://doi.org/10.23939/chcht16.01.015
cc. 15–24
Синтез, характеристика, антимікробні дослідження та молекулярний докінг бензооксадіазольних похідних
DOI: https://doi.org/10.23939/chcht16.01.025
cc. 25–33
DOI: https://doi.org/10.23939/chcht16.01.034
cc. 34–41
DOI: https://doi.org/10.23939/chcht16.01.042
cc. 42–50
DOI: https://doi.org/10.23939/chcht16.01.051
cc. 51–58
DOI: https://doi.org/10.23939/chcht16.01.059
cc. 59–65
DOI: https://doi.org/10.23939/chcht16.01.066
cc. 66–73
DOI: https://doi.org/10.23939/chcht16.01.074
cc. 74–94
DOI: https://doi.org/10.23939/chcht16.01.095
cc. 95–102
DOI: https://doi.org/10.23939/chcht16.01.103
cc. 103–111
DOI: https://doi.org/10.23939/chcht16.01.112
cc. 112–117
DOI: https://doi.org/10.23939/chcht16.01.118
cc. 118–125
DOI: https://doi.org/10.23939/chcht16.01.126
сс. 126–132
DOI: https://doi.org/10.23939/chcht16.01.133
cc. 133–141
DOI: https://doi.org/10.23939/chcht16.01.142
cc. 142–149
DOI: https://doi.org/10.23939/chcht16.01.150
cc. 150–158
DOI: https://doi.org/10.23939/chcht16.01.159
cc. 159–163