Том 5, Номер 1, 2021
У цьому номері
(15 статей) УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВОЮ СТІЙКІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА ТА ЙОГО ОСОБЛИВОСТІ У СФЕРІ МАЛОГО РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
DOI: https://doi.org/10.23939/semi2021.01.001
1-14
DOI: https://doi.org/10.23939/semi2021.01.015
15-29
DOI: https://doi.org/10.23939/semi2021.01.030
30-41
DOI: https://doi.org/10.23939/semi2021.01.042
42-55
DOI: https://doi.org/10.23939/semi2021.01.056
56-74
DOI: https://doi.org/10.23939/semi2021.01.075
75-85
DOI: https://doi.org/10.23939/semi2021.01.086
86-95
DOI: https://doi.org/10.23939/semi2021.01.096
96-111
DOI: https://doi.org/10.23939/semi2021.01.112
112-120
DOI: https://doi.org/10.23939/semi2021.01.121
121-131
DOI: https://doi.org/10.23939/semi2021.01.132
132-143
DOI: https://doi.org/10.23939/semi2021.01.144
144-157
DOI: https://doi.org/10.23939/semi2021.01.158
158-169
DOI: https://doi.org/10.23939/semi2021.01.170
170-186